Η Εταιρεία μας

Η εταιρία Cropcircle ιδρύθηκε το 1992 και δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής και χονδρικής διάθεσης Alternative και Casual ρούχων και αξεσουάρ. Προσμετρά ήδη 20 χρόνια έντονης παρουσίας στον ελληνική αγορά και αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρίες της παγκόσμιας αγοράς στη διάθεση χειροποίητων, καθημερινών αλλά και έθνικ ρούχων.
Διαθέτουμε μονάδες παραγωγής στο Νεπάλ και στην Ταϊλανδή, ενώ κάνουμε εισαγωγή σε έτοιμο ένδυμα από Νεπάλ, Ινδία και Ταϊλάνδη έχοντας πάντα σε προτεραιότητα την υψηλή ποιότητα. Στην εταιρία, πέρα από τις εισαγωγές, έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο και στις εξαγωγές με διάθεση προϊόντων σε Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Γαλλία, Αγγλία, Αυστραλία, Αφρική και Αμερική, αυξάνοντας συνεχώς τον κύκλο εργασιών της.

Οι Αξίες μας
Έχοντας πλέον πολυετή πείρα στο χώρο της ένδυσης και των αξεσουάρ, υποστηρίζουμε σε όλες μας τις επιλογές την υψηλή ποιότητα διατηρώντας έτσι την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη των συνεργατών και πελατών μας. Σκοπός μας, είναι να διαθέτουμε στην αγορά ρούχα και αξεσουάρ με την καλύτερη αξία για χρήματα (best value for money), ενώ πιστεύουμε σε αμοιβαία κερδοφόρες συνεργασίες με σεβασμό στους συνεργάτες μας.

Ιδιαιτερότητες και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
Η πολυετής πείρα και τεχνογνωσία που διαθέτουμε στη κατασκευή και εισαγωγή ενδυμάτων καθώς η αμέριστη αγάπη για το καλό ρούχο, μας δίνει την δυνατότητα να κατασκευάζουμε ρούχα με εναλλακτικές αλλά και οικολογικές μεθόδους παραγωγής. Αναλυτικότερα, τα ενδύματά μας έχουν τα παρακάτω βασικά πλεονεκτήματα:

Handmade (Χειροποίητη παραγωγή)
Τα ρούχα μας είναι 100% χειροποίητα, φτιαγμένα από εξειδικευμένους, έμπειρους τεχνίτες που δίνουν προσδίδουν στο ρούχο ξεχωριστή προσωπικότητα, μοναδικότητα και χαρακτήρα.

Eco friendly (Παραγωγή φιλική προς το περιβάλλον)
Τα ρούχα μας κατασκευάζονται από μη τοξικά, φυσικά, οργανικά υφάσματα ενώ παράγονται με διαδικασίες με μικρό ενεργειακό αποτύπωμα που επιβαρύνουν όσο το δυνατόν λιγότερο το περιβάλλον.

Νatural dyes (Φυσικά χρώματα) 
Ο χρωματισμός των ρούχων μας γίνεται με φιλικά, φυτικά χρώματα,  μη τοξικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, αποτρέποντας πέρα από τις αλλεργίες και την καταστροφή του περιβάλλοντος.

Hand printed (Χειροποίητη εκτύπωση) 
Οι εκτυπώσεις των σχεδίων μας και των διαφορετικών μοτίβων εκτυπώνονται επάνω στα οργανικά υφάσματα, χειροποίητα, με οργανικές βαφές, δίνοντάς μας απόλυτη ελευθερία στις δημιουργίες μας.

“Ιn-House” design (Μη τυποποιημένος σχεδιασμός) 
Ο σχεδιασμός του πατρόν και οι επιλογές στο ντιζάιν γίνονται από δικούς μας σχεδιαστές, δίνοντάς τους έτσι μοναδική πινελιά κατάλληλη για την εκάστοτε αγορά. Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα να απευθυνόμαστε στους κατάλληλους καταναλωτές με τα κατάλληλα προϊόντα ενώ να είμαστε ευέλικτοι στις αλλαγές της μόδας και δη της αγοράς, μένοντας πάντα επίκαιροι.
 
Τα προϊόντα μας

Στις κεντρικές μας αποθήκες θα βρείτε πάνω από 1.200 κωδικούς σε ρούχα και αξεσουάρ που διατίθενται προς δειγματισμό. Μερικές μόνο από τις κατηγορίες στις οποίες είμαστε πρωτοπόροι και μπορείτε να δείτε από κοντά:

  • Everyday urban
  • Streetwear
  • Casual 
  • Alternative
  • Ethnic Χειροποίητο
  • Πληθώρα αξεσουάρ σε πολλαπλά στυλ(τσάντες, σκουφιά, γάντια και άλλα)