Ελλάδα

Το κόστος μεταφορικών είναι το ίδιο για την αποστολή σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος και διαμορφώνεται ως εξής:


Για παραγγελίες άνω των 100 € τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες κάτω των 100 € το κόστος επιβάρυνσης είναι 4,00 € (στις παραπάνω τιμές εμπεριέχεται ο ΦΠΑ). 

Η πληρωμή μέσω αντικαταβολής χρεώνεται επιπλέον 3,00 €.


Παρατήρηση:

Για ορισμένες δυσπρόσιτες περιοχές, ενδέχεται το κόστος των μεταφορικών να ανέρχεται στα 9,00 €. Αφού πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στην περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής ανήκει σε κάποια από αυτές τις περιοχές.


Έξοδα Αποστολής για την Κύπρο

Όλες οι παραγγελίες προς την Κύπρο έχουν κόστος επιβάρυνσης ? €.


Επιπλέον πληροφορίες

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και από τις 9.00 πμ μέχρι 5.00 μμ.


Σε περιπτώσεις απαίτησης του αγοραστή άλλης ώρας και άλλης μέρας παράδοσης θα πρέπει να γίνεται βάση συνεννόησης στο τηλέφωνο  6983882387 του Cropcircle


H παράδοση της παραγγελίας θα πραγματοποιείται εντός 3 εργάσιμων ημερών.


Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:


Το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα χιλιάδες προϊόντα που προβάλλονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχει η περίπτωση να έχει εξαντληθεί και το ηλεκτρονικό μας σύστημα (on line) να μην έχει προλάβει να ενημερώσει αυτόματα για την διαθεσιμότητα του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις ή ακόμα να γίνει και ακύρωση της παραγγελίας χωρίς να υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τον καταναλωτή. 


Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας


Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.